fbpx

Eerste gameplay trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

De fans van Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo, ofwel de Teenage Mutant Ninja Turtles, kunnen binnenkort weer aan de slag met hun favoriete gemuteerde pizza vretende schildpadden in Shredder’s Revenge. Lekker denken wij dan, schildpaddensoep als voorgerecht en pizza als hoofdschotel. Toch?

DotEmu heeft een eerste officiële gameplay trailer vrijgegeven voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge waarin we kennismaken met de gameplay mechanics van deze in ontwikkeling zijnde 2D brawler.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bevat volgens de ontwikkelaars baanbrekende gameplay die zijn roots vond in de tijdloze klassieke vechtmechanismen. Zo kunnen we ons al vechtend een weg banen door pixel-art-omgevingen en daarbij heel wat hulpeloze vijanden verslaan met onze favoriete kung fu-schildpad.

Elke Turtle heeft bovendien zijn eigen skills en moves, met unieke combo’s als kers op de taart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: