Kijk hier vanavond om 20u00 naar de Hot Wheels Unleashed showcase

Eind februari kondigden ontwikkelaar Milestone en speelgoedfabrikant Mattel een samenwerking aan onder de noemer Hot Wheel Unleashed. Veel meer dan een een CGI-trailer kregen we toen niet te zien. Maar daar komt vanavond verandering in.

Om 20u00 zal er via verschillende kanalen een showcase uitgezonden worden waarin de Italiaanse ontwikkelaar meer informatie zal vrijgeven over Hot Wheels Unleashed. Verwacht wordt dat we meer te zien zullen krijgen van de aangekondigde track editor én dat we de eerste gameplaybeelden voorgeschoteld zullen krijgen.

De showcase is vanavond om 20u00 te zien via YouTube en Twitch. Maar je kan natuurlijk ook gewoon op onderstaande video klikken!

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s