fbpx

EA en Hazelight pakken uit met nieuwe trailer voor It Takes Two

Het is nog drie weken wachten op de launch van EA en Hazelight Studio’s hun co-op game It Takes Two. In deze nieuwe trailer onthullen beide partijen alvast meer over het verhaal van de game.

En dat verhaal gaat als volgt: Cody en May staan op het punt van elkaar te scheiden als ze door een toverspreuk in de poppen van hun dochter Rose veranderen en terechtkomen in een wereld vol onvoorspelbaarheid en emotionele momenten die alleen bestaan vanwege hun gebroken relatie.

Spelers beleven tal van unieke, metaforische momenten: van Cody die zijn vernietigde broeikas ontdekt als gevolg van het verwaarlozen van zijn passies tot May die vecht tegen gigantische schaakstukken nadat Cody zijn speelgoedkasteel afmaakt met het schaakbord dat zij nooit had kunnen gebruiken.

It Takes Two voert spelers door de vrolijke, onverwachte uitdagingen en avonturen die Cody en May dwingen om hun meningsverschillen bij te leggen, terwijl ze samenwerken om de weg terug te vinden naar hun geliefde dochter.

Met behulp van een gevarieerde cast van unieke en vertederende personages, kun je samen een ongelooflijk co-op-avontuur beleven waarin goede samenwerking essentieel is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: