fbpx

Gameplay launch trailer voor Switch-versie Apex Legends

Vanaf 9 maart is Apex Legends, Respawn Entertainments battle royale-shooter, ook speelbaar op Nintendo Switch. Om deze launch te vieren pakt EA uit met een gameplay launch trailer.

De Switch-versie biedt ondersteuning voor cross-platform play, de nieuwste seizoenscontent en volledige functionaliteit van andere versies van de game. Het team heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht die laat zien wat spelers kunnen verwachten als de game op het kleinste scherm tot nu toe kan worden gespeeld.

De nieuwe trailer geeft ons naast de gratis tijdelijke Legendary Pathfinder P.A.T.H. Skin, exclusief voor Switch-spelers, ook een voorproefje van alle andere Legends op het platform.

Switch-spelers krijgen 30 gratis levels voor hun Season 8 Battle Pass en krijgen de eerste twee weken na de release kans op Double XP.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: