fbpx

Elden Ring-stilte eindelijk doorbroken via gelekte trailer

Elden Ring

Ooooooh?” Zo reageerde de Reddit-community op het nieuws dat Elden Ring-beelden eindelijk op waren gedoken. Toen de off screen-beelden van Elden Ring op het net verschenen, leek het internet eventjes stil te staan.

Twee jaar geleden kondigde From Software hun nieuwste game aan, maar naast de officiële aankondigingstrailer kregen we amper enige informatie over de titel. De leaks maken duidelijk dat we hoe dan ook niet veel langer op meer informatie zullen moeten wachten.

Volgens insiders zijn dit beelden van een jaar oude build van de game, en dat dit dus verre van representatief is voor het eindproduct. Toch zien we hier al wat sappige dingen verschijnen. Denk aan gevechten vanop je paard, iets nieuws voor de typische From Software-formule. Bovennatuurlijke enemy designs zijn ook weer van de partij, en de Souls-formule lijkt nu meer getrokken te zijn naar een Breath of the Wild-formaat. Je hebt ook duidelijk de mogelijkheid om te springen zoals in Sekiro: Shadows Die Twice.

Insiders vertellen tevens dat Bandai Namco mogelijk een eigen Nintendo Direct-achtige show genaamd Bandai Namco Next binnenkort zou uitzenden waar meer informatie over Elden Ring officieel zal aangekondigd worden. Wij kunnen alvast niet wachten op meer informatie van deze klepper!

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder