fbpx

Watch Dogs Legions online multiplayermodus verschijnt op 9 maart

De online multiplayermodus voor Watch Dogs Legion is vanaf 9 maart gratis beschikbaar voor iedereen. Bovendien krijgen alle spelers, als onderdeel van het post-launch contentplan voor 2021, toegang tot alle toekomstige gratis updates, waaronder de Invasion PvP-modus, gloednieuwe coöp-missies en gratis personages.

De online gamemodus voor Watch Dogs Legion is beschikbaar voor alle spelers, als onderdeel van de gratis update op 9 maart, en bevat de volgende features:

• Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.

• Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.

• Leader of the Pack is de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Leader of the Pack bestaat uit vijf verhalende endgame missies en is bestemd voor spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging.

• De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.

Door online challenges te voltooien verdien je XP waarmee je jouw rang kan verhogen en beloningen vrijspeelt waaronder exclusieve cosmetics en invloedspunten om nieuwe personages te rekruteren of hun gadgets te upgraden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder