Ontslagen The Mandalorian-actrice beschuldigt op haar beurt Disney van pesterijen

Een kleine twee weken geleden barstte een bom binnen de Star Wars-community. Disney had The Mandalorian-Actrice, Gina Carano, op staande voet ontslagen. De reden? Gina had een reeks aanstootgevende tweets geplaatst waarin ze onder andere een zeer specifieke mening had over de Joden tijdens de holocaust.

De actrice heeft nu bij het Amerikaanse Deadline haar kant van het verhaal uit de doeken gedaan. Zo vertelt ze dan ze onder andere met haar tegenspeler Pedro Pascal politieke meningsverschillen had, maar dat ze daar onderling geen probleem mee hadden.

Toch had ze het gevoel dat ze vanuit Disney in het oog gehouden werd en dat een enkele misstap haar ontslag zou betekenen. Ze gaat zelfs een stap verder en zegt dat ze door het bedrijf gepest werd.

“Ik ben echt niet de enige die door dit bedrijf gepest is, en dat weet ik echt heel goed. Ik zou een lang verhaal kunnen vertellen dat dit alles in de media zou omdraaien, maar dat deel ik niet omdat ik een vriend niet wil verraden… Iedereen is bang zijn baan te verliezen.”

Disney heeft nog niet gereageerd om deze nieuwe ontwikkelingen en het mag duidelijk zijn dat hier het laatste nog niet is over geschreven. Zeker niet omdat er ondertussen al meer dan 63.000 mensen de petitie “Disney: Rehire Gina Carano” hebben ondertekend op change.org.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s