Eindelijk een releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart

Het heeft even geduurd, maar vandaag maakte PlayStation eindelijk bekend wanneer we de nieuwe Ratchet & Clank in de winkelrekken mogen verwachten.

De PlayStation 5 heeft momenteel erg weinig toppers, maar daar komt komende lente na lang wachten verandering in. PlayStation maakte vandaag namelijk bekend dat de releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart vastgepind staat op 11 juni 2021 en dat uiteraard exclusief voor PlayStation 5.

Die aankondiging komt niets te vroeg, want tot vandaag moesten we het stellen met een droge ‘2021’. De aankondiging van de nieuwste van ontwikkelaar Insomniac Games dateert al van de officiële PlayStation 5-reveal in juni 2020. Helaas is het nog even wachten, maar om de pijn te verzachten werd er een korte pre-order trailer gepubliceerd.

Gepubliceerd door Joeri

Toen Joeri een peuter was, viel hij in een vat vol videogames. Sindsdien hebben energiedrankjes en dure gaming hardware geen vat meer op hem; tot op vandaag haalt hij Platinum-trofeeën binnen aan de lopende band. Voor LEGO-, Marvel- én boardgames swipet Joeri maar al te graag naar rechts. Horror- en sportgames laat hij liever links liggen; dat kunnen zijn sneeuwwitte onderbroeken niet aan. Verder is hij trotse fulltime vader van Tiebe en Lize die momenteel een opleiding ‘professionele gamer’ genieten bij de master himself.

6 gedachten over “Eindelijk een releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart

  1. Van de Ratchet and Clank-games heb ik er op mijn PS3 heel wat gespeeld, dus deze komt hier vroeg of eerder heel laat ook binnen, want ik wacht nog even met het aankopen van een PS5.

    Like

  2. PlayStation maakte vandaag namelijk bekend dat de releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart vastgepind staat op 11 juni 2020
    Moet 2021 zijn lijkt me 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.