CD Projekt RED onthult The Witcher-bordspel

CD Projekt RED maakt niet enkel videogames, ook board games worden toegevoegd aan het gamma van de Poolse ontwikkelaar.

Het gaat CD Project RED niet echt voor de wind de laatste weken. De release van Cyberpunk 2077 en alle problemen daaromtrent deden het Oostblok-bedrijf geen goed en de hack eerder deze week hakten er nog dieper op in. Maar er is nu eindelijk een lichtpuntje! De Poolse studio maakte bekend dat het volgend jaar een The Witcher-bordspel zal uitgeven.

Het bedrijf werkt daarvoor samen met Go On Board, een bordspeluitgever dat afgelopen jaren zowel Titans als Valhalla heeft uitgegeven. Volgend jaar wordt dus ook The Witcher: Old World aan hun portfolio toegevoegd.

Dit competitieve avonturenspel, waarin je onder andere queesten moet voltooien, kan je met 2 tot 5 spelers spelen. Elke speler stelt ook zijn eigen unieke deck samen om zich te kunnen verweren tegen de talloze monsters. Degene die als eerste een vooraf vastgesteld aantal trophies weet te verdienen, wint het spel onmiddellijk.

Gepubliceerd door Joeri

Toen Joeri een peuter was, viel hij in een vat vol videogames. Sindsdien hebben energiedrankjes en dure gaming hardware geen vat meer op hem; tot op vandaag haalt hij Platinum-trofeeën binnen aan de lopende band. Voor LEGO-, Marvel- én boardgames swipet Joeri maar al te graag naar rechts. Horror- en sportgames laat hij liever links liggen; dat kunnen zijn sneeuwwitte onderbroeken niet aan. Verder is hij trotse fulltime vader van Tiebe en Lize die momenteel een opleiding ‘professionele gamer’ genieten bij de master himself.

Eén opmerking over 'CD Projekt RED onthult The Witcher-bordspel'

  1. Fijn. Breng dan ineens ook een reeks van actiefiguurtjes met beweegbare ledematen en een heleboel accessoires uit, naar het evenbeeld van GI Joe – ietsje groter mag – met natuurlijk genoeg vijanden, soldaten en monsters. Daar kunnen mijn kinderen dan fijn mee spelen en dan heb ik ook een excuus om dat nog eens te doen.

    Like

Reacties zijn gesloten.